VABO

Tuinaanleg

Heb je een aannemer nodig voor het uitvoeren van grondwerken? Bij VABO kan u terecht voor vakmanschap volledig aangepast aan uw noden.

Tuinaannemer VABO

Tuinaanleg op maat

Droomt u van een prachtig aangelegde tuin, een stijlvol terras, een praktische oprit, een sfeervolle overkapping of een stevige tuinomheining? Bij VABO zien we dat je buitenruimte meer is dan alleen een tuin, het is een verlengstuk van je thuis waar waardevolle herinneringen worden gemaakt.

Van het opfrissen van je tuin tot het installeren van een moderne oprit, van het creëren van een gezellige overkapping tot het verhogen van je privacy met een tuinomheining, wij brengen uw visie tot leven!

Ons team van ervaren professionals staat klaar om uw droomtuin te realiseren. Met aandacht voor detail, gebruik van hoogwaardige materialen en een passie voor groen, creëren wij buitenruimtes die niet alleen mooi, maar ook duurzaam zijn.

Tuinaanleg op maat

Hoe kunnen we u helpen?

Onze tuindiensten

Bij VABO transformeren we uw buitenruimte tot een weerspiegeling van stijl en kwaliteit, waarbij elke vierkante meter telt. Van de aanleg van opritten en terrassen tot het onderhouden van uw groene paradijs, wij bieden een scala aan diensten om uw tuin niet alleen mooi, maar ook functioneel te maken. Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod:

Tuinrenovatie en -onderhoud

Heeft je tuin een renovatie nodig of periodiek onderhoud? Ons team staat klaar met de expertise en passie die nodig zijn om uw tuin in topconditie te houden.

Tuinomheiningen

Of u nu kiest voor een natuurlijke houten omheining, een moderne metalen afscheiding, of een duurzame composiet optie, wij hebben een breed aanbod aan materialen en stijlen om uw tuin de perfecte afwerking te geven.

Terrasoverkappingen

Plaatsing van aluminium terrasoverkappingen uitgerust met verstelbare lamellen voor optimaal comfort. Dankzij onze samenwerking met YDC bieden we een stijlvolle oplossing aan waarmee je het hele jaar kan genieten.

Opritten en terrassen

Aanleg van opritten en terrassen die ontspanning en gezeiligheid uitstralen. Wij combineren functionaliteit met esthetiek om opritten en terrassen te voorzien die perfect aansluiten bij de stijl van uw huis en tuin.

Tuinaanlegger op maat

Waarom kiezen voor VABO?

Uw tuinaannemer voor een totaalaanpak

Snelle service

Ons team werkt efficiënt en effectief om tuinproject binnen de afgesproken termijn te voltooien, met aandacht voor detail en precisie. Zo kan je sneller genieten van je nieuwe tuin!

Betrouwbaar

Bij ons staat betrouwbaarheid voorop. Onze jarenlange ervaring in tuinaanleg zorgen ervoor dat je met een gerust hart jouw tuinproject aan ons kunt toevertrouwen!

Tuinrenovatie zonder stress

We maken het aanlegproces transparant en soepel door je actief te betrekken bij elke stap. Zo kunt u met vertrouwen uitkijken naar de realisatie van uw droomtuin.

Op zoek naar een betrouwbare tuinaanlegger?

Op zoek naar iemand die uw tuindromen kan realiseren? Bij VABO zijn we gespecialiseerd in het zorgvuldig aanleggen van tuinen tot het plaatsen van moderne terrasoverkappingen. Alles is mogelijk!

Tuinprojecten

Elke realisatie van VABO vertelt een uniek verhaal van transformatie en vakmanschap – laat u inspireren voor uw eigen project.

Veelgestelde vragen

Een tuinproject kan tussen de 2 dagen en 2 weken duren. Dit is afhankelijk van de omvang van het project, het ontwerp van de tuin, de staat van het terrein en de soort constructies die geïnstalleerd moeten worden.

De gemiddelde kostprijs van een tuinrenovatie is sterk afhankelijk van de grootte van het project en de gekozen materialen. Voor een exacte prijsofferte kan je ons vrijblijvend contacteren.

Als de voor- of achtertuin deel uitmaakt van je bedrijfsdomein, dan kunnen de gemaakte kosten gezien worden als bedrijfskosten.

Bij het aanleggen van een oprit of terras zal je een vergunning nodig hebben. Bekijk hier de regelgeving en eventuele vrijstelling.