VABO

Grondwerken

Heb je een aannemer nodig voor het uitvoeren van grondwerken? Bij VABO kan u terecht voor vakmanschap volledig aangepast aan uw noden.

Funderingswerken

Grondwerkenbedrijf VABO

Bent u van plan om grondwerken uit te voeren en zoekt u een betrouwbare partner die uw project van A tot Z kan begeleiden? 

Grondwerken zijn een cruciale eerste stap in de realisatie van elk bouw- of landschapsproject. Of het nu gaat om het gieten van een funderin of uitvoeren van rioleringswerken, de juiste aanpak is essentieel voor het slagen van uw project.

Bij VABO zijn grondwerken meer dan enkel het verplaatsen van aarde. Wij verzekeren je van een sterke basis van elk project, uitgevoerd met de grootste zorg en expertise. Uw project verdient het beste en dat is precies wat wij bieden.

Kies voor een professional, Kies voor VABO

Voordelen van een grondwerken bedrijf

Als je besluit met een aannemer in zee te gaan, profiteer je van maximale veiligheid, tijdwinst en een stressvrije (ver)bouwperiode. Onze vakmensen voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en garanderen klanttevredenheid bij alle grondwerkzaamheden.

Veiligheid

Grondwerkers zijn getraind in veilig werken en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen, wat het risico op ongevallen vermindert.

Tijdsbesparing

Door het inschakelen van een aannemer wordt het werk sneller en efficiënter uitgevoerd, wat tijd bespaart voor de opdrachtgever.

Kwaliteitsgarantie

Professionele grondwerkbedrijven bieden vaak garanties op hun werk, wat zekerheid biedt over de kwaliteit.

Uw aannemer voor elk project

Onze grondwerken diensten

VABO is uw betrouwbare partner in alle soorten grondwerken. Van het uitvoeren van funderingswerken tot het plaatsen van een regenwaterput. Wij zorgen voor een solide basis van uw grond! Ontdek hieronder een greep uit ons aanbod.

Grondverzet

Grondverzet is onze specialiteit: het efficiënt verplaatsen van grond om uw terrein te egaliseren of uw landschapsprojecten vorm te geven.

Funderingswerken

Bij ons draait alles om een stevig fundament. We bereiden de grond zorgvuldig voor en leggen betonnen funderingen voor diverse constructies, van terrassen en opritten tot complete gebouwen.

Rioleringswerken

Aanleggen of repareren van rioleringssystemen en regenwaterputten, inclusief het graven van sleuven voor pijpleidingen en het installeren van sanitaire voorzieningen.

Maak van uw project een succes met VABO

Elk groot project begint met een stevige fundering. Vraag nu een offerte aan bij VABO en leg de basis voor succes. Wij staan garant voor vakmanschap en kwaliteit!

Realisaties

Elke realisatie weerspiegelt jouw visie in de praktijk. Bekijk onze gerealiseerde projecten en laat je inspireren om samen met ons iets unieks te creëren.

Veelgestelde vragen

Grondwerken leggen de basis voor elk bouwproject door middel van een reeks kritische handelingen, waaronder gronduitgraving voor basisconstructies en onderaardse voorzieningen, terreinverhoging tot het vereiste niveau, oppervlakte-egalisatie voor stevigheid, het toevoegen van verstevigingsmaterialen aan de bodem, het opzetten van drainage- en irrigatie voor adequaat watermanagement, het gieten van betonnen fundamenten, en de aanleg van essentiële ondergrondse systemen zoals riolering en pijpleidingen.

De tijdsduur voor grondwerken hangt af van factoren zoals projectomvang, grondtype, weer, en resource beschikbaarheid. Verwacht dat kleine tot middelgrote projecten enkele dagen tot weken nemen, en grotere projecten weken tot maanden.

Zie link: https://www.vlaanderen.be/omgaan-met-uitgegraven-bodem-de-regels-van-het-grondverzet

Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium totam rem aperiam eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis natus