VABO

Renoveren

Heb je een renovatiebedrijf nodig voor het uitvoeren van renovatie? Bij VABO kan u terecht voor vakmanschap volledig aangepast aan uw noden.

Renovatiebedrijf
+ 0

Projecten

Renovatie uitvoeren?

Op zoek naar een betrouwbare partner voor uw renovatieproject? VABO is de expert die u nodig heeft. Of het nu gaat om een uitgebreide woningrenovatie, het vernieuwen van uw tuin of terras, wij brengen uw visie tot leven met vakmanschap en precisie.

Bij VABO zorgen we ervoor dat elke renovatie uniek is en daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die volledig aansluiten bij uw wensen en eisen. 

Met onze ervaring en passie garanderen we een soepele renovatie-ervaring en een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. Contacteer ons nu en ontdek hoe we jou kunnen helpen!  

Voordelen van renoveren

Het renoveren van uw woning biedt tal van voordelen. Hieronder belichten we enkele cruciale aspecten.

Duurzaam

Door te kiezen voor renovatie draagt u bij aan een duurzamere wereld. Vernieuwde isolatie en moderne materialen verminderen de ecologische voetafdruk van uw woning aanzienlijk.

Bespaar op de energiefactuur

Een goed gerenoveerde woning is energiezuiniger. Dit betekent lagere energiekosten, wat een aantrekkelijk langetermijnvoordeel is.

Meer comfort en stijl

Renoveren kan uw leefruimte transformeren, resulterend in een comfortabelere en functionelere omgeving die past bij uw levensstijl en behoeften.

Uw aannemer voor elk project

Onze renovatiediensten

Bij VABO zorgen we ervoor dat elke hoek van uw huis de aandacht krijgt die het verdient. Met een passie voor kwaliteit en een oog voor detail, bieden we een breed scala aan renovatiediensten om aan al uw behoeften te voldoen. Ontdek hier een greep uit ons aanbod: 

Chapewerken

We zorgen voor een stevige chape of dekvloer die een stevige basis vormt voor een duurzame ondergrond voor elke vloer.

Ramen en deuren

De juiste deur of raam kan de hele sfeer in een ruimte veranderen. Contacteer ons en samen kijken we voor de ideale ramen en deuren die je woning moderniseren!

Tegels en terassen

Plaatsing van terrastegels en vloertegels die de uitstraling van je woning volledig vernieuwen.

Badkamers

Breng luxe naar uw badkamer met onze hoogwaardige materialen en afwerkingen. Van marmeren tegels tot kasten op maat.

Bepleisteringswerken

Wij gebruiken de nieuwste materialen en technieken om resultaten te leveren die zowel mooi als langdurig zijn.

Start vandaag met duurzaam renoveren!

Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar uw droomrenovatie. Ons team staat klaar om uw visie werkelijkheid te maken.

Tuinaanlegger op maat

Renovatiebedrijf VABO

Uw aannemer voor elk renovatieproject

Snelle service

Ons team werkt efficiënt en effectief om uw project binnen de afgesproken tijdlijn te voltooien, met aandacht voor detail en precisie. Zo kan je sneller genieten van jouw renovatieproject!

Betrouwbaar

Vertrouwen is de basis van elke succesvolle renovatie. Met jarenlange ervaring en expertise kan je erop vertrouwen dat we jouw renovatieproject met de grootste zorg en professionaliteit behandelen.

Renoveren zonder stress

Het renoveren van je woning is een grote uitdaging die stressvol kan zijn. Wij streven ernaar dit proces overzichtelijk en stressvrij te maken, door jou bij elke beslissing te betrekken. Zo kan je met grote verwachtingen uitkijken naar de voltooiing van je droomrenovatie.

Realisaties

Elk renovatieproject is uniek dankzij onze aanpak op maat. Ontdek onze renovatieprojecten en laat je inspireren! 

Veelgestelde vragen

Bij het plannen van een renovatieproject duiken er altijd vragen op. Ontdek hier de meest gestelde vragen. 

Zie link :https://www.vlaanderen.be/premies-voor-renovatie/mijn-verbouwpremie/werken-die-in-aanmerking-komen-voor-mijn-verbouwpremie

De duur van een renovatieproject is sterk afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang en soort renovatie en de beschikbaarheid van materialen. Bij aanvang van het project doen we ons best om klanten een indicatie te bieden van hoe lang we verwachten dat de renovatie zal duren.

De kostprijs voor een renovatie kan sterk variëren, afhankelijk van verschillende factoren zoals de omvang van het project, de kwaliteit van de materialen en de werkuren. Contacteer ons voor een vrijblijvende prijsofferte!

Alle appartementen en woningen die gekocht zijn vanaf 2023 met energielabel E of F zal je verplicht moeten renoveren naar label D of beter, en dit binnen de 5 jaar na aankoop. Ontdek hier alle voorwaarden