VABO
Tuinaannemer
Ramen en deuren

Over ons

Bij VABO is bouwen en renoveren meer dan een beroep, het is een levenslange passie die al op jonge leeftijd begon. Axl groeide op met een hamer in de ene hand en hout in de andere, wat leidde tot een diepgewortelde liefde voor het vak. Met meer dan 5 jaar professionele ervaring staan we nu gekend als een totaalaannemer voor binnen en buiten!

We geloven niet enkel in het bouwen van structuren, maar ook van sterke klantrelaties. Dit door onze klanten te betrekken bij elke stap van hun (renovatie)project. 

Kiezen voor VABO betekent kiezen voor een aannemer die jouw visie begrijpt en tot leven brengt met precisie en passie. Contacteer ons en maak van jouw huis een thuis!

Snel en efficiënt

Onze projecten worden altijd op tijd afgewerkt. Zo moet je geen maanden wachten om te genieten van jouw renovatie.

Transparant

Onze factuur is de eindfactuur. Je wordt op voorhand geïnformeerd hoeveel een project zal kosten. Dit zal dan ook de totaalkost worden.

Stressvrij renoveren

Niets is zo vervelend als een vakman die verborgen gebreken achterlaat. Bij VABO bent u verzekerd van kwalitatief vakmanschap.

Expertise verzekerd

Ons werk in cijfers

Jaar ervaring
0
Projecten
+ 0
Tevredenheid
0 %

In de kijker

Realisaties

Ontdek onze realisaties waar elk project een unieke combinatie van visie en vakmanschap demonstreert.

Op zoek naar een betrouwbaar vakman?

Bij VABO brengen we uw dromen tot leven, van nauwgezette tuinaanleg en gedetailleerde schrijnwerken tot professionele grond- en renovatiewerken.